PODCAST RECENSIES

Marieke

Super heldere podcast over all things gender. Fijn om dit onderwerp in het Nederlands te beluisteren, veel info die er is, is Engelstalig. Nanoah bespreekt integer en zonder taboe alle aspecten rondom gender, die voor iedereen interessant zijn te beluisteren. Korte, krachtige afleveringen met een dikke dosis educatie.

Brenda

Een heel leerzame podcast over gender en alles wat daarmee te maken heeft. Het heeft mij veel geleerd en ook geholpen om bepaalde mensen uit mijn omgeving dingen uit te leggen waar ik eerder nooit zo goed uitkwam. Dus kortom een op podcast!

Janneke

Erg leerzaam, duidelijke uitleg, fijne stem om naar te luisteren, erg veel info en toch heel luchtig gebracht. Dit zouden we allemaal al eens geleerd moeten hebben!! Zeker je tijd waard!!

Levi

Een zeer educatieve podcast voor jong en oud! Een super goede podcast voor alle soorten mensen, je kunt hiernaar luisteren voor antwoorden op vragen over gender, om er meer over te leren of als je er zelf mee in de knoop zit. De informatie wordt op een duidelijke manier en niet te 'moeilijke' manier uitgelegd waardoor het makkelijk te begrijpen is voor wie dan ook.