top of page

Werkzaamheden

Op deze pagina vind je de werkzaamheden waarvoor ik vaak word ingezet. Dit is slechts een selectie van de meest voorkomende werkzaamheden. Ik sta ook open voor klussen die er anders uitzien dan de dingen die hier geschetst worden. Twijfel je? Neem vooral contact met me op. 

Spreker

Je kan mij onder andere boeken voor lezingen, workshops, audiotours en andere werkzaamheden waar je mijn stem en eventueel mijn expertise bij nodig hebt.

 

Lezingen en workshops maak ik vaak op maat binnen LHBTQIA+-thema's. Ik geef zowel digitale lezingen als op locatie.  

Leuk voorbeeld van een door mij ingesproken audiotour voor het Rijksmuseum van Oudheden: Queer-audiotour.

Host

Je kan mij ook inzetten als host, dagvoorzitter, presentator en moderator. 

Thema's van events waar ik veel word ingezet: diversiteit & inclusie (D&I), genderdiversiteit en LHBTQIA+-gerelateerde thema's. Ook buiten deze thema's treed ik graag op als host.

Schrijver

Zoek je een columnist? Of heb je op een andere manier mijn woorden nodig? Ik schrijf graag, dus neem vooral contact met me op. Vind hier een paar artikelen die ik heb geschreven:

Voor Winq

Voor OneWorld

Voor Expreszo

 

Influencer/online content

Je mag mij ook altijd mailen voor leuke online samenwerkingen en campagnes. Ik maak bijvoorbeeld samenwerkingsposts (zoals deze voor Amnesty NL). Daarnaast mocht ik helpen met de ontwikkeling van de campagne van The Social Hub in 2022 (voorheen The Student Hotel). Ik mocht voor Thalys een weekend naar Brussel Pride 2023 en maakte deze video.  Ik kom ook vaak in actie voor Winq, zoals hier en hier

bottom of page